SV har sikret ny kyststi på Bygdøy!

Bilde

Rusler du bortover HuK-aveny på stien langs sjøen møter du plutselig et privat gjerdet. Stien slutter. Du kommer ikke videre. Og du må enten gå tilbake eller opp langs veien opp bak husene.

I denne saken har SV fått gjennomslag for at folk i denne byen skal fortsette å gå langs sjøen på en allmenn turvei i området mellom Dronninghavnveien og Melbydelaen.

Denne saken er av en veldig prinsipiell karakter. Det handler om hvem som skal ha tilgang på byens perler – skal de være en privat eiendomsrett der de aller færreste som har råd til å kjøpe seg rett skal ha tilgang til dem, eller skal de være fellesgoder der alle i Oslo får glede av dem – uavhengig av sosial bakgrunn, etnisitet, kjønn, inntekt eller formue.  SV jobber for det siste.

Noe av det fineste med Oslo, er tilgangen på fjorden. SV vil at hele Oslo skal ha tilgang på den. Og med denne kysstien får vi alle mulighet til å gå langs kysstien, oppleve nydelige naturopplevelser og oppleve det beste av byen vår.

Jeg er stolt over denne saken, og stolt over at SV har tatt enda et steg for å gjøre kystlinjen og andre av byens perler mer tilgjengelige for folk.

Bilde finner du her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s