Om meg

Reymert, Ingvild - kommunen 2
Jeg heter Ingvild Reymert og er nestleder i Oslo SV og forsker i NIFU. Jeg har vært  bystyrerepresentant for SV. Der var jeg fraksjonsleder i byutviklingskomiteen og nestleder i bystyregruppa til SV. Mitt engasjement drives av å jobbe for fordeling og mot klasseforskjeller, for solidaritet og rettferdighet, klima og miljø og spesielt en rettferdig boligpolitikk. Vi trenger langt flere kommunale boliger og ikke-kommersielle utleieboliger for ungdom og vanlige folk.

Jeg har en mastergrad i Statsvitenskap ved Universitet i Oslo og bachelor i internasjonale studier fra samme sted. Jeg har også jobbet som politisk rådgiver for økonomisk rettferdighet i Kirkens Nødhjelp, og konsulent i TNS Gallup.

Tidligere har jeg vært leder i Norsk Studentunion, jobbet som vitenskapelig assistent på valgforskningsprosjektet ved Institutt for Samfunnsforskning, rådgiver i TNS Gallup, som koordinator for Handelskampanjen, deltatt på programmet Communication for Change i regi av Kirkens Nødhjelp og vært utvekslingstudent i Chile med AFS.

Siden 2001 har jeg vært aktivt medlem i SU og SV. I tillegg til mine folkevalgte verv sitter jeg i kvinnepolitisk utvalg i SV.

2 responses to “Om meg

  1. Tilbaketråkk: Vår kamp i Oslo « Ingrid Aunes blog

  2. jeg synest de er kjempe flott de du gjør for folket Ingvild !
    har lyst å bli bedre kjent. jeg trenger hjelp !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s